dijous, 23 d’octubre del 2008

Floretes de cara al balcó i merda al carrers


Referent a l'article: La CUP buida de contingut classista l'ordenança de civisme (del butlletí d'aquesta mateixa candidatura), m'agradaria exposar el meu punt de vista.

Perquè suposo que tothom vol sentir-se ciutadà de la ciutat on visqui, sentir-se segur, i sobretot tenir el sentiment d'estimar els nostres carrers, hi ha d'haver un cert control.

Històricament s'ha demostrat que l'anarquía no porta enlloc, i l'anarquia es pot definir com a un concepte sense cap mena de seguretat, ni cap mena de control o forma de govern que regeixi la societat. Això és molt maco sempre i quan hi hagi respecte, perquè segons diversos filòsofs, l'home és bo per naturalesa. No ho és si als carrers hi ha vandalisme i delinqüència, i a sobre tanta permisivitat. Homo hominis lupus, l'home és un llop per l'altre home, deia Hobbes, ja al segle XVII, no s'equibocava de massa.

Com que som incapaços de mantenir aquest ordre, per això necessitem documents i reglaments que ens regulin el nostre comportament.

No entenc el perquè de la CUP en voler abolir aquesta ordenança, que no fa res més que vetllar per l'ordre i el respecte, mentre que si no hi fós, Berga seria can Pixa, mai millor dit.

Em treu de les caselles el títol de l'article, "La CUP buida de classisme..." què és això? Realment hi ha classes en aquesta matèria? O és que de pòtols i xoriços n'hi ha a totes les cases? Em sembla que no és anar "contra el poder" pixar-se en un carrer o trencar vidres. La intenció no és "buidar els carrers de grups socials no hegemònics", perquè això a casa meva és feixisme.

A més, tampoc entenc perquè la varen votar a favor, si realment no hi estaven d'acord. Això és la més gran expressió del "quiero y no puedo", i aquí, senyors, "coño y teta" no es pot ser. Tot és respectable, però.

1 comentari:

rinki ha dit...

Parlant de can pixa i de la CUP... al meu parè, la aquesta candidatura pija fora de l'orinal constantment, amb mocions que no porten enlloc i opinions demagògiques i fora de context, com la del butlletí que han difós, on en portada s'acusa al PSC de lladres, sense cap argumentació lògicament raonable.
Completament d'acord quan dius que perquè van votar a favor de l'ordenança si llavors la despotriquen constantment. Personalemnt, només hi veig una paraula que pugui definir aquesta acció: cupvergència. I amb això expresso la meva profunda convicció amb el pacte obscur que hi ha a la ciutat de Berga i dóno la raó al senyor Bullich, un polític que dóna mil voltes a tots els "cuperos" junts.