dimarts, 14 d’octubre del 2008

Anàlisi d'esperar


Fa uns quants dies es van publicar uns resultats d’unes enquestes que se’ns van fer als joves del Berguedà. Els resultats que van sortir, eren d’esperar, i crec que qualsevol jove que negui aquest fet, menteix o té pa a l’ull.
I pares, què us penseu? Que a cada casa hi ha un noi/a del 10% que reconeix no haver tastat l’alcohol, o no ha fumat mai cannabis? Potser si que hi ha un excés de confiança vers nosaltres. No heu tingut mai la nostra edat? Heu fet el mateix que nosaltres? Parlo sempre en plural, ja que és un fet col·lectiu, que crec que tots en tenim la culpa.
Ja fa bastant temps que s’està desmarxant la manera de divertir-se del jovent, i cada cop va a més, en un ritme exhagerat. Cada cop són més, i d’edat més jove, els que prenen substàncies estupafaents. Al final ja no saps què et trobaràs o quina bestiesa t’explicaran quan et trobis el dilluns al matí amb els colegues si és que no has sortit el dissabte i no has presenciat l’espectacle lamentable de la gent que et puguis arribar a trobar. Això si a la teva colla no n’hi ha algun que estigui en aquest estat.
Nomès demano que els pares no s’extranyin tant dels resultats que considero que eren d’esperar, i són estadístiques similars allà on anem de Catalunya.