dimecres, 26 de març del 2008

Patacada d'ERC, i nois que us penseu?


Feia temps que esperava les eleccions. Ho comentem sovint amb la colla, i discutim hores i hores de política, i rarament ens avenim.
Qualsevol dia és bo per parlar-ne. Sobretot si passa una cosa com aquesta. La patacada ja es va deixar veure a les eleccions del Parlament, quan els votants renegaven del partit a diferents mitjans de comunicació. No se li va donar importància. Desprès va venir les eleccions municipals, on pitjor no els hi podia anar als republicans.
Esquerra, durant més de 4 anys ha fet una política d'anar a ensorrar CiU. Afortunadament no ho ha aconseguit, i pel que sembla no ho aconseguirà mai.
Tot els arguments que donen són les desicions preses a Madrid dels nacionalistes catalans. Tothom té errors, no? Esquerra no brilla per la seva claredat, ni per la seva bona estabilitat interna, tot el contrari, s'han deixat veure el que realment són pas rere pas.
Enfonsar CiU amb tots els mecanismes electorals. Què és això? Un partit que es fa dir "catalanista" i pactant amb un fill de Castella per donar-li el poder de la Generalitat. Trencant un Tripartit d'esquerres per problemes molt greus, com extorsions als militants.
Penjant-se les medalles de que "som l'únic partit que no estima a Madrid", i ens presentem al Congrés; i al Senat amb un Pacte D'Entesa. Entesa? Primer que s'entenguin els mateixos del partit, i finalment es podran entendre amb altres. No és el cas d'ERC.
A més, durant aquest temps, s'han deixat veure com a pallassos, ridiculitzant a la religió, retratant-se amb corones d'espines com Crist. Doncs si, el mateix que es posava la corona de líder, ara el martiritzen els seus. Patètic.
Socialisme per Catalunya, quan hi podria haver un govern nacionalista, i sobretot català, pel sol fet d'enfonsar a CiU. Quina resposta dónen? L'Estatut i els seus tràmits? Jo tampoc estic a favor del que va fer Artur Mas, però estic més en contra del que va fer Esquerra, votant en contra d'un pas endavant del nostre país. Aquest fet va donar una molt mala imatge dels catalans a Madrid: "Ni los de Esquerra votan que si al Estatut". Així no falta menys per la Independència.
Sóc una persona democràtica, peró dubto que cap persona d'ERC pugui justificar el què està passant. Passar a tenir 3 diputats, desprès d'un període d'esplandor és per fer-sho mirar. Aquest dilema no acaba pas aquí.
I llavors, a gent com jo, ens diuen que tenim pardalets al cap. I a mi si que no se'm pixen a sobre i diuen que plou.

2 comentaris:

PLANS ha dit...

Mira Ferran, jo et diré igual que el que li vaig dir amb el Rincón, que passeu massa temps parlant de política, que això us porta a discrepàncies que algun dia duraran més del compte i que no val la pena, que no cobreu ni un ral!!!!!!!! (és clar que és gratuït...)JAJA Però bé, hi ha gustos per tot... Bé, gràcies pel teu comentari eeeeee?¿?¿?¿?? Inga pep blogs!!! Ens veiem!!!!

rinki ha dit...

Primer de tot Ferran, dir-te que et veig molt mal informat i que per aquest sol fet no t'hauria de contestar aquest escrit, però ho faré.

Dius que ERC es va fotre una patacada a les municipals no? doncs si vols et mires la pàgina de la Generalitat on surten els resultats electorals i veuras els resultats.
Ahir em vas acusar de demagògia i d'enganyar en un escrit publicat al meu bloc, on parlava de les lleis que CIU va votar en contra al Congrés. Després resulta que em vas dir que el que deia era veritat, el que passa que no vaig matissar... parlant de les municipals, ERC va passar dels 2003 a tenir 1278 regidors a tenir-ne al 2007 1581, un augment molt considerable. Tu has dit just el contrari, per tant el demagog ets tu i demostres la falta de coneixement que sempre s'ha de tenir per publicar un escrit; potser hauràs d'anar aviat al notari.
Va continuem recordant les municipals ja que t'agrada atacar per aqui. Perquè no em puguis sortir d'esquitllada et dire que ERC va guanyar moltíssims regidors però que va baixar en vots. Ara bé, CIU va baixar en vots i en regidors!!!
2003--> 3714 regidors i 791.932 vots
2007--> 3415 regidors i 725.334 vots

Al meu bloc contestare al complet
http://gerardrincon.blogspot.com/